bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,285.88 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,982.24 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 565.54 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 136.98 1.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516855 0.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448582 1.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132632 0.90%

PayPal, Coinbase’in TRUST Ağına Katıldı

paypal coinbasein trust agina katildi

Ülkemizde uzun bir süredir kapalı olan online ödeme platformu PayPal, kripto endüstrisinde genişlemeye devam ediyor. PayPal şimdi de Coinbase’in liderliğindeki TRUST ağına katıldı.

PayPal TRUST Network’e Dahil Oluyor

Online ödeme platformu PayPal, kripto endüstrisindeki mevzuata uygunluk konusunda kripto para borsası Coinbase ile ortaklık kurdu. Coinbase’in açıklamasına göre ödeme devi PayPal, Coinbase’in Travel Rule Universal Solution Technology (TRUST) ağına katıldı. TRUST ağı ile PayPal, Banka Gizliliği Yasası tarafından ABD finans kurumlarının gerektirdiği Seyahat Kuralı’na uyumu artırmak için çalışmalar yürütecek. Bu kural, finans kuruluşlarının, müşteriler belirli bir tutarın üzerinde işlem yaptığında müşterilerle ilgili bilgileri paylaşmasını gerektiriyor.

paypal coinbasein trust agina katildi 2

Coinbase’in TRUST ağı, kullanıcı gizliliğini korurken gerekli verilerin açıklanmasını hedefliyor. Merkezi bir kullanıcı verisi deposu kullanmaktan kaçınan uygulama, bir uyumluluk ve risk yönetimi çözümü ile kullanıcıların güvende olmasını sağlıyor. TRUST ağının Şubat 2022’de sadece 18 üyesi bulunmasına rağmen, son dönemde ağ yeni katılımcılarla genişledi ve PayPal ile birlikte üyelerini 38’e çıkarttı. Coinbase’in TRUST ağında PayPal’ın yanı sıra Binance.US, Crypto.com, Gemini, Kraken, Circle ve Robinhood gibi sektörün öncü şirketleri yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala