bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,141.19 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.59 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 588.52 0.29%
solana
Solana (SOL) $ 146.86 0.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528783 1.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45833 2.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161285 1.90%

PancakeSwap, Linea’ya genişledi

pancakeswap

En büyük ikinci merkeziyetsiz borsa protokolü PancakeSwap‘ın genişlemesi sürüyor. DeFi platformu, Consensys destekli Ethereum Layer-2 ölçeklendirme ağı Linea’da başlatıldı. Linea, PancakeSwap’ın genişlediği yedinci blok zinciri oldu.

pancakeswap ethereumun arbitrum one katmani ile genisliyor

PancakeSwap’tan Linea adımı

PancakeSwap‘tan yapılan açıklamada, Linea’nın kullanıcılara düşük gaz ücretleri, hızlı işlemler ve gelişmiş sermaye verimliliği ile yardımcı olacağı belirtildi. PancakeSwap, ticaret ve likidite sağlama özelliklerini Linea’ya getirecek.

Ethereum Layer-2 ağı , işlemleri ana Ethereum’dan önce kendi ağında işler. Bu durum işlemlerin hızlanmasına ve ücretlerin düşmesini sağlıyor. Linea, temmuz ayında ana ağını başlatan zero-knowledge rollup ağıdır.

Ticaret ve likidite özelliklerinden sonra, PancakeSwap‘in önümüzdeki aylarda farm özelliğini de Linea’da başlatması bekleniyor. Farm özelliği, kullanıcıların likidite sağlayıcı token’larını stake etmelerine ve LP token’larında pozisyon tutarken CAKE kazanmalarına olanak tanıyor. Ayrıca yeni token’lara erken erişim sağlayan ilk farm teklifini veya IFO platformunu önümüzdeki aylarda Linea’ya dağıtması bekleniyor. PancakeSwap, Linea ekibiyle ilk olarak haziran ayında testnet ekosistem ortağı olarak iş birliği yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala