bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,132.92 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,124.45 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 595.01 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 136.57 5.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519736 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460167 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146747 2.84%

Opera Crypto Browser, MetaMask’i Entegre Etti

opera crypto browser metamaski entegre etti

Opera, mevcut tarayıcısına ek olarak, “Kripto Tarayıcı Projesi” geliştirdiğini açıklamış ve yeni Web3 tarayıcısını geçtiğimiz ocak ayında tanıtmıştı. Bununla birlikte Opera, “Opera Crypto Browser” isimli özel tarayıcısına yeni uygulamalar eklemeye başladı. Opera’nın kripto tarayıcısı, Ethereum Merge öncesi MetaMask‘i entegre ettiğini duyurdu.

Opera Crypto Browser, MetaMask’i Destekliyor

Opera, Opera Crypto Browser için çalışmalar yürütüyor. Ethereum Merge güncellemesi öncesinde Opera Crypto Browser, MetaMask’i entegre ettiğini açıkladı.

opera crypto browser metamaski entegre etti

Yaklaşan Ethereum Merge güncellemesi, Ethereum’u iş kanıtından hisse kanıtına taşıyacak, daha ölçeklenebilir, güvenli, sürdürülebilir ve ana akım tarafından kullanılmaya hazır hale getirecek. Opera da Ethereum Merge öncesinde Opera Crypto Browser‘a MetaMask’i entegre edecek. Opera’daki Kripto Ekosistem Lideri Susie Batt, Decrypt’ye şunları söyledi:

Opera Crypto Browser, bu değişime gerçekten hazır olan tek tarayıcı ve web kullanıcılarına Web3’ü güvenli bir ortamda denemeleri için ihtiyaç duydukları tüm araçları sunan tek tarayıcı.

Opera Kıdemli Ürün Müdürü Danny Yao, konuya ilişkin verdiği demeçte şöyle konuştu:

Genel olarak, Opera mümkün olduğu kadar çok kripto kullanıcısını ağırlamayı hedefliyor, bu da çok çeşitli token’larla entegrasyon anlamına geliyor ve bu liste önümüzdeki birkaç hafta içinde büyümeye devam edecek.

Ayrıca, Opera Crypto Browser’ın mobil versiyonu şu anda Bitcoin, Ethereum, Polygon, BNB Chain, Celo, FIO, Near ve Nervos Blockchain ağlarını ve ilgili token’ları destekliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala