bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

OpenSea Kurucu Ortağı Şirketten Ayrılıyor

OpenSea Kurucu Ortaği Şirketten Ayriliyor

NFT sektörünün en popüler pazar yerlerinden biri olan OpenSea, yeni güncelleme ve ürünleri ile birlikte sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bir dönem açıkları ve NFT sahiplerinin varlıklarını kaybetmesi ile sorunlar yaşayan OpenSea, yönetimsel olarak bazı değişikliklerden geçiyor. Öyle ki OpenSea’nin kurucu ortağı Alex Atallah şirketten ayrılacağını ancak yönetim kurulunda kalacağını açıkladı.

OpenSea Kurucu Ortağı Twitter Üzerinden Şirketten Ayrıldığını Duyurdu

NFT sektöründe en popüler pazar yerlerinden biri olan OpenSea’nin kurucu ortağı Alex Atallah, bugün, kurucu ortağı olduğu şirketten ayrılacağını ve yönetim kurulunda kalacağını Twitter üzerinden duyurdu. Bununla birlikte yaptığı açıklamada bazı detaylara yer veren Atallah, şirketten ayrılsa bile yönetim kurulunda kalacağını vurguladı. Bununla birlikte paylaştığı tweet’in altında ise “yeni başlangıçlar” adlı bir yazısını paylaştı. Yazısında şu ifadelere yer verdi:

“OpenSea’den uzaklaşmak için çok zor bir karar verdim. Son günüm 30 Temmuz olacak ve yönetim kurulunda kalacağım. OpenSea’nin fırsatı, yönü ve başındaki liderlik ekibi konusunda her zamankinden daha heyecanlıyım. Yerinde harika bir temel ile, dikkatimi birincil tutkuma geri döndürmeye hazır hissediyorum: sıfırdan bir şey inşa etmek

Bu açıklamalar NFT sektörünün en ünlü platformlarından birinin kurucu ortağından gelinde akıllara “acaba yeni bir pazar yeri mi geliyor?” sorularını getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala