bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,051.63 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.27 5.35%
bnb
BNB (BNB) $ 586.01 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 134.79 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506143 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451674 3.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140668 5.97%

NFT Sektöründe Neler Yaşandı? (18-25 Mart)

friendsies nft gelistiricileri ortaya cikan iddialara yanit verdiGSDBGS

NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Amazon’un NFT Planları Bir Mail’de Ortaya Çıktı

Teknoloji devi Amazon’un bir süredir NFT alanında da faaliyet göstermeye başlayacağı iddia ediliyordu. Geçtiğimiz aylarda web3 alanında varlığını güçlendirme için Avalanche ortaklığını duyuran Amazon’un, NFT planları ilk defa bir mailde ortaya çıktı.

NFT Biennial ve The Sandbox İş Birliği Yaptı

NFT sektörü her geçen gün yeni gelişmeler ile gündemde yerini alıyor. NFT Biennial, dünyanın farklı bölgelerinden 10 sanatçının The Sandbox 3D editörü VoxEdit kullanarak oluşturduğu “Siber-Mit: İnsan Sonrası Çağ Tanrıçası” temalı Voxel Art eserlerinden oluşan sürükleyici bir sergiye ev sahipliği yaptı. 

PlayStation’dan NFT Hamlesi

Oyun endüstrisi, yeni gelir kaynakları bulmak için Blockchain tabanlı teknolojilerle yakınlaşmaya devam ediyor. Bu noktada oyun endüstrisi NFT’leri yakından takip ediyor. Oyunlarda NFT içerikleri pek çok kişi tarafından tartışılmaya devam ederken, kısa bir süre önce oyun stüdyosu Square Enix, Symbiogenesis isimli NFT projesinin duyurusunu yapmıştı. Square Enix’in bu hamlesinin ardından benzer bir adım da PlayStation cephesinden geldi.

Solana Merkezli NFT Pazar Yerinden Yeni Karar

Solana Blockchain ağında faaliyet gösteren NFT pazar yeri platformu Formfunction, kullanıcılarını üzecek yeni bir açıklama yaptı. Formfunction tarafından yapılan açıklamada hizmetlerin sonlandırılacağı belirtildi.

Limit Break, FreeNFT’yi Satın Aldı

Dünya genelinde kripto şirketlerine olan ilgi artmaya devam ediyor. Kripto endüstrisi bu noktada büyümeye devam ederken endüstrinin öğelerine yeni yatırımlar veya satın alımlar da yapılıyor. Bu noktada Blockchain tabanlı bir oyun şirketi olan Limit Break yeni bir satın alım gerçekleştirdiğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala