bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

NFT Dünyasının Geleceği, Bedri Baykam MANZA.io İşbirliği

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu Bedri Baykam ve Ahmet Hakan Özgür ile NFT sektörü hakkında konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Ahmet Hakan Özgürprogramın ilk sorusunu Ahmet Hakan Özgür’e sordu. Cem Güventürk, Ahmet Hakan Özgür’e “Ne oldu da Bedri Baykam ve NFT koleksiyonu bir araya geldi?” şeklinde bir soru yöneltti:

Ahmet Hakan Özgür’e soruya şu şekilde yanıt verdi:

Öncelikle sizin de bahsettiğiniz gibi Bedri Baykam dünyaya mal olmuş bir isim. Bizler yani Elif Dağdeviren kurucu ortaklarımızdan bunun yanında bir dernek oluşumumuz da var. Zaten bu dernek aracılıyla Bedri Bey ile tanışma fırsatımız oldu. Bunun yanında bizler aslında şöyle düşünerek hareket etmek istedik aslında. Yani ilk adımı Bedri Bey ile atmak istedik.

Cem Güventürk daha sonra Bedri Baykam’a “Peki siz nasıl NFT sektöründe olmayı kabul ettiniz, sizi ne ikna etti?” şeklinde bir soru sordu:

Bedri Baykam ise şu şekilde yanıt verdi:

Ben uzun süredir resim, fotoğraf, film, kolaj arasında zaten multimedyada yıllardır eser üreten bir sanatçıyım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala