bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Nexo Kendisine İftira Atan Hesaba Savaş Açtı

Nexo Kendisine İftira Atan Hesaba Savaş Açti

Kripto para sektörü günümüzde devasa bir sektör hâline gelmiş durumda. Bunu şirketlerin ileriye dönük planlarına karşı herhangi bir sorun çıkması durumunda gösterdikleri büyük tepkilerden de anlayabiliyorsunuz. Son olarak kripto para borsa ve lending şirketi Nexo, kendisine iftira attığını iddia ettiği Twitter hesabına savaş açtı.

Nexo Kendisine İftira Atan Hesaba ve İddialarına Cevap Verdi

Twitter kripto topluluklarının en aktif platformlarından birisi. Birçok proje tanıtım ve gelişimini bu platformdan yaptığı gibi topluluk da projelere bu platform üzerinden saldırabiliyor. Nexo ve Otteroooo adlı kullanıcı arasında gerilim de tam olarak böyle başladı. Otteroooo adlı anonim bir Twitter kullanıcısı, Nexo kurucularının çocuklar için topladığı bağış kampanyaları ile kendisine servet inşa ettiklerini iddia etti.

Çok kısa bir süre içerisinde binlerce kullanıcı tarafından etkileşim alan iddialar, Nexo’nun da dikkatini çekmiş olacak ki şirket uzun bir cevap yazısı yazdı.

Yapılan iftiraları “sahte haber yaymanın anatomisi” olarak paylaşan Nexo, “birkaç anonim Twitter hesabı, Nexo’ya karşı bir başka karalama kampanyasında yalan ve çarpıtma yapıyor ve sıkıntılı bir piyasada kısa pozisyonlardan kâr ediyor” dedi.

Son olarak kripto varlıklarına yüzde 18 faiz oranı sunan Nexo’nun dört milyondan fazla müşteriye hizmet verdiğini iddia ettiğini belirtelim. Borsanın resmi sitesine göre platform 12 milyar doların üzerinde varlığa sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala