bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,823.49 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,961.65 2.33%
bnb
BNB (BNB) $ 556.59 0.91%
solana
Solana (SOL) $ 134.68 10.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515073 4.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451572 4.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129786 3.86%

Newegg, Shiba Inu’yu Kabul Edeceğini Doğruladı

newegg shiba inuyu kabul edecegini dogruladi

Elektronik parça tedarikçisi Newegg, Twitter üzerinden en popüler kripto para birimlerinden Shiba Inu’yu kabul edeceğini doğruladı. Bu duyuruya göre yakın bir zamanda Newegg kullanıcıları SHIB ile elektronik alışverişlerini yapabilecekler.

Newegg’in Shiba Inu’yu mevcut kripto para ödeme seçenekleri listesine eklediğine dair söylentiler, şirketin Twitter’da iki büyük Shiba Inu hesabını etiketleyerek doğrudan mesaj atmasından sonra artmaya başladı.

Arıdan yine Twitter üzerinden 13 saniyelik bir video yayınlayan Shiba Inu resmi sayfası, oyun temalı bir paylaşımda bulundu ve altına Newegg’i etiketledi.

newegg-shiba-inuyu-kabul-edecegini-dogruladi

Newegg, Shiba Inu ile Kriptoya Atılıyor

Aslına bakacak olura Newegg için kripto çok yeni bir şey değil. Öyle ki şirket  2014 yılında müşterilerine Bitcoin’i tanıtmıştı. Ki o tarihler göz önüne alındığında oldukça erken denebilir. Devamında Dogecoin (DOGE) olmak üzere 11 adet kripto parayı listeleyen şirket, son olarak seçeneklerine Shiba Inu’yu da (SHIB) eklemiş bulunuyor.

Son olarak her ne kadar SHIB ile ödemenin kabul edileceği onaylansa da, ne zaman ve hangi koşullar altında yapılacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Gelişmeler için bizi takipte kalın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala