bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Nayib Bukele, Bitcoin Madencilik Planı Görüntüsünü Paylaştı

nayib bukele bitcoin madencilik planini paylasti 2

El Salvador Hükümeti en büyük kripto para birimini çıkarmak için ülkesinde bulunan volkanlardan üretilen enerjiden yararlanmayı amaçlıyor. El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, Bitcoin‘in ülkesinde yasal hale gelmesiyle beraber çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kez Nayib Bukele, El Salvador’un volkanlarından elde edilen elektrikle birlikte çalışan, ilk halka açık Bitcoin madencilik tesisinin genel görüntüsünü ve yapısını anlatan görüntüsünü Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla meraklılarıyla buluşturdu.

Bitcoin Madencilik Görüntüsü İlk Adım Olarak Nitelendirdi

nayib bukele bitcoin madencilik planini paylasti 1

Nayib Bukele, yaptığı paylaşımı ilk adım olarak nitelendirdi. Bukele’nin paylaştığı, jeotermal elektrik üretim tesisinin içine birkaç Bitcoin madencilik makinesinin kurulmasını gösteren videosunun detayları şu şekilde:

Videonun başlangıçta bir jeotermal enerji tesisinin havadan görüntüsü ile başlıyor. Daha sonra madencilik kulelerini görüyoruz. Ardından kargo kamyonlarının geldiği görünüyor. Videonun son dakikalarında ise bir çalışanın cihazları kurduğunu görüyoruz.

Ayrıca bu Tweet, 28 binden fazla beğeni ve 7.6 bin retweet aldı. Videoya ilgi bir hayli yüksek oldu. Kraken’den Dan Held, OKEx’ten Jay Hao, Peter Schiff’in oğlu Spencer Schiff gibi etkileyiciler de dahil olmak üzere 1600’den fazla yorum aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala