bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,234.41 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,921.78 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 596.21 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 144.88 0.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500602 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43722 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140653 2.80%

Nansen’den Bitcoin Boğa Yorumu

nansenden bitcoin boga yorumu

Kripto analiz firması Nansen, bir sonraki Bitcoin koşusu hakkında yeni analizlerde bulundu. Nansen’e göre Bitcoin boğa koşusunun gelmesi için ABD’de bazı göstergelerin gerçekleşmesi gerekiyor.

Yeni Bitcoin Boğa Koşusu İçin ABD’nin Netliği Ve Daha Düşük Enflasyonu Gerekli

Kripto analiz şirketi Nansen’e göre, bir sonraki kripto para boğa piyasası Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenleyici konularının netleşmesine ve çekirdek enflasyonun düştüğünün kanıtlanmasına ihtiyaç duyulacak.

Nansen, araştırma analisti Aurelie Barthere’in bir raporuna atıfta bulunarak, “Sığ BTC satışları ve kripto zımni oynaklığında devam eden düşüş bize birçok düzenleyici ve makro kötü haberin zaten fiyatlandırıldığını söylüyor.” ifadesini kullandı. Raporda ayrıca şu ifadelere yer verildi:

Resesyon senaryosu geriye itiliyor ve enflasyon ‘inatçılığı’ ile şaşırtıyor. Bu durum doğrusal olmayan etkiler yaratarak para politikasının (Asya dışında) daha uzun süre daha kısıtlayıcı kalmasına ve dolayısıyla riskli varlıklar için artan bir ters rüzgâr haline gelmesine neden oluyor.

Son olarak geçtiğimiz haftalarda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından Coinbase ve Binance kripto borsalarına karşı açılan davalara rağmen lider kripto para birimi Bitcoin sağlam bir performans sergilemeye devam ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala