bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,291.49 4.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,385.82 6.68%
bnb
BNB (BNB) $ 528.82 6.89%
solana
Solana (SOL) $ 186.21 8.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.607012 2.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.628306 7.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133746 12.32%

Paylaş

Nansen, Küçülmeye Giderek Personel Sayısını Düşürüyor

nansen kuculmeye giderek personel sayisini dusuruyor

Son dönemde Blockchain ve kripto para platformları zor günler yaşamaya devam ediyor. Bu noktada bazı kripto şirketleri iflas ederken bazıları da operasyonlarında küçülmeye giderek, mevcut personel sayısını düşürmeye gidiyor.

Nansen, Personel Sayısını Azaltıyor

Blockchain veri platformu Nansen, kripto piyasalarında yaşanan zorluklar ve düzenleyici kurumların kripto üzerindeki yaptırımlarını artırmasıyla zor günler yaşayan şirketlerin arasında yer alıyor. Blockchain şirketi Nansen’in CEO’su Alex Svanevik, şirket hakkında önemli bir duyuru yaptı.

nansen kuculmeye giderek personel sayisini dusuruyor 2

Nansen CEO’su Alex Svanevik, kripto piyasaları için “acımasız” bir yıl olarak tanımladığı bir dönemde küçülmeye gittiğini ve bu noktada çalışan sayısını yüzde 30 azalttığını açıkladı. Nansen CEO’su Alex Svanevik gün içinde sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Nansen’de bizim için çok zor bir gün oldu.” dedi. Alex Svanevik açıklamasında şirketin çok hızlı ölçeklendiğini ve temel stratejisinin bir parçası olmayan alanlara yayıldığını dile getirdi. Alex Svanevik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Maliyet tabanımız şirketin bugün bulunduğu yere göre çok yüksek.

Alex Svanevik, şirketin yeniden işten çıkarmaya gitmeden böyle böyle zor bir kararı almak zorunda olduklarını dile getirdi. Alex Svanevik son olarak, “Yollarımızı ayırdığımız inanılmaz insanlara sonsuz minnettarlığımızı sunuyorum.” dedi.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Yanıt verin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala