bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,806.97 2.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.43 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 582.21 1.81%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628306 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651696 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220648 18.58%

Blockchain Şirketi Nansen, Solana Entegrasyonunu Yayınladı

blockchain sirketi nansen solana entegrasyonunu yayinladi

Blockchain teknolojisinin birçok farklı alanda kendisini göstermesi ile beraber bu alana ilgi de artmaya başladı. Blockchain şirketleri her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Blockchain veri analizi platformu Nansen, Solana entegrasyonunu duyurdu.

Nansen, Solana NFT Verilerini İzleyecek

Blockchain veri analizi platformu Nansen, uzun zamandır beklenen Solana entegrasyonunun yayında olduğunu açıkladı. Nansen, NFT analitik araç setine Solana’yı ekledi.

blockchain sirketi nansen solana entegrasyonunu yayinladi

Ticaret hacimlerini, cüzdan analizini ve para basma gösterge tablolarını içeren veriler, ekosistemin en popüler iki platformu olan Magic Eden ve OpenSea‘den elde ediliyordu. Nansen, bunların arasına Solana’yı da ekledi.

Nansen, aylardır Solana desteği eklemeyi düşünüyor ve ilk olarak Nisan ayında platform Solana’daki belirli analizleri entegre etti.

CoinDesk‘e konuşan Nansen ürün müdürü Paul Harwood şunları söyledi:

Gerçekten elimizden geldiğince sıkı çalışıyoruz. Ekosistemin geri kalanından oldukça ilerideyiz gibi geliyor. Bence çoğu insandan çok daha fazla sözleşme taradık ve hepsini gerçek zamanlı yapıyoruz.

Hatırlatacak olursak Nansen, Aralık 2021’de Accel liderliğinde 75 milyon dolarlık bir yatırım almıştı. Şirket, Nisan ayında oyun analiz firması ZeroDrop’a ilk yatırımını yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala