bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

MySecure ile Bitcoin Alım-Satımı

mysecure ile bitcoin alim satimi

Kripto para alımları merkezi ve merkezi olmayan borsalar aracılığıyla gerçekleşiyor. Merkezi borsalarda anonimlik ve güvenlik sorunları yaşanabiliyor. Bazı merkezi borsaların iflas etmesi yatırımcıları tedirgin ederken, eşler arası kripto platformları Localbitcoins ile Localcryptos hizmet vermeyi durdurdu. Bu dönemde merkeziyetsiz P2P Bitcoin ticaret platformu olan MySecure de kripto alım-satımı için alternatifler arasında öne çıkıyor.

P2P Bitcoin Ticaretine İlgi Yoğun

Kripto alım-satım platformu MySecure ile kullanıcılar doğrudan Bitcoin işlemi yapabiliyor. Fonlar platformda saklanmıyor ve emanet cüzdanlarda tutuluyor. Bu adım ile varlıkların güvenliği sağlanıyor. Uygulama, Rusça’nın da dahil olduğu 13 dilde aktif olarak kullanılabiliyor.

MySecure uygulamasında, anasayfa üzerinden isim, soy isim ve mail adresi ile hesap açılışı yapılabiliyor. İşlem yapmak için doğrulama yapmak gerekmiyor. Yani platform herhangi bir kişisel veriyi kullanıcılarından talep etmiyor. Platform, üçüncü şahısların müdahalesi olmadan doğrudan alıcı-satıcı arasında çalışıyor. 

MySecure ile Bitcoin Alim Satimi

Platform, P2P hizmeti ile çalışıyor ve kullanıcı bilgilerini toplamıyor. Kişisel gizliliği ön planda tutan MySecure, ayrıca hızlı kayıt ve düşük komisyon vaat ediyor. Her kullanıcı için işlem ücreti yüzde 0,25, tüm işlem için ise yüzde 0,5 olarak uygulanıyor. Platformun açıklamasında tüm işlemlerin yüksek hızda gerçekleştiği belirtiliyor.  MySecure, fon koruma yöntemi olarak çok imzalı akıllı sözleşmeleri kullanıyor.

Her yeni işlem için satıcının doğrudan cüzdanından token gönderdiği çok imzalı bir emanet adresi oluşturuluyor. Alıcı, kararlaştırılan yöntemi kullanarak satın alma bedelini ödeyene kadar emanet adresinde bloke ediliyor. Ödeme şifresi ile işlem onayladıktan sonra, emanet adresteki BTC’ler alıcının cüzdanına aktarılır. Kullanıcının fonlara erişimi olan tek kişi olduğu belirtiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala