bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

MoneyGram, Stellar ile Yeni Bir Pilot Program Başlatıyor

moneygram-stellar-ile-yeni-bir-pilot-program-baslatiyor

Para tranfer şirketi MoneyGram, Stellar Development Foundation (SDF) ile bir ortaklık imzaladıktan sonra Stellar Blockchain ağında yürütülecek yeni bir pilot uygulama duyurdu. Paylaşılan blog gönderisine göre, her iki taraf da ABD’de canlı bir nakit giriş ve nakit çıkış pilotu başlatmayı hedefliyor.

Bununla birlikte kullanıcılar, MoneyGram lokasyonlarında cüzdanlarına nakit para yatırabilecek ve ayrıca Stellar‘ın USDC’si ile uluslararası ödeme yapabilecekler. Ayrıca pilot uygulama, kullanıcıların USDC‘yi MoneyGram platformunda desteklenen herhangi bir fiat para birimiyle değiştirmesine de olanak tanıyor.

moneygram stellar ile yeni bir pilot program baslatiyor

MoneyGram, Stellar ile Ortak Program Başlatıyor

MoneyGram ve Stellar ortaklığı esasında yeni bir şey değil. Öyle ki Eylül ayında MoneyGram, Stellar ile resmi ortaklığa imza atmış ve bu yeni pilot uygulama benzeri projelere perde aralamıştı.

Bu gelişmeler ışığında Stellar geliştirici ekibi, blog gönderisinde şu ifadelere de yer verdi:

“Stellar ile MoneyGram, tüketicilerin bir banka hesabı gerektirmeden USDC‘yi nakde veya nakit USDC’ye sorunsuz bir şekilde dönüştürmesine olanak tanıyor. USDC dünyanın en hızlı büyüyen dijital dolar para birimi olduğundan, bu çok yönlü dijital varlığın faydası ve likiditesi ancak daha fazla cüzdan ve şirket Stellar ekosistemine katıldıkça artacaktır.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala