bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,088.90 3.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,955.29 1.10%
bnb
BNB (BNB) $ 594.93 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 148.89 2.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507436 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441293 0.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150599 6.73%

Metaverse Ticaret Hacminde Düşüş Yaşanıyor

metaverse ticaret hacminde dusus yasaniyort

Metaverse kavramı hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Birçok şirketin göz bebeği haline gelen metaverse, farklı alanlardan da ilgi görüyor. Bu ilgi metaverse ticaret hacminde düşüş yaşansa bile kalıcı hale gelmiş durumda. Son olarak DappRadar tarafından yayınlanan rapora göre; ilk 10 Metaverse projesi üçüncü çeyrek ticaret hacmi, ikinci çeyreğe kıyasla yüzde 80 oranında geriledi.

Metaverse Ticaret Hacminde Düşüş Yaşanmasına Rağmen İlgi Devam Ediyor

Metaverse sektörü, özellikle Decentraland ve Meta gibi belirli platformlarda önerilen düşük kullanıcı etkinliği hakkında, son zamanlarda oldukça fazla sayıda olumsuz durum ile karşılaştı. Buna rağmen DappRadar, metaverse olan ilginin hala devam ettiğini öne sürüyor.

metaverse ticaret hacminde dusus yasaniyortg

DappRadar, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bunu bir yükseliş işareti olarak görüyoruz çünkü bu tür projeler için heyecanın azalmadığını gösteriyor. Bunun yerine, kripto para fiyatlarındaki düşüş, ilgi eksikliği yerine projelerin genel işlem hacmini etkiledi.

DappRadar’ın raporu, NFT taban fiyatların ortalama yüzde 75 düştüğünü ve bunun ticaret hacimlerinin bu kadar düşmesinin nedenlerinden biri olabileceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala