bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Metamask, Airdrop İddialarına Son Noktayı Koydu

Metamask Airdrop Iddialarina Son Noktayi Koydu

Kripto piyasasında 2023 yılının ilk günlerinden itibaren airdrop heyecanı sürüyor. Aptos, Optimism, Blur ve Arbitrum‘un yüksek getirili airdrop etkinliği yatırımcılarda yeni arayışlara yol açtı. Son günlerde MetaMask ile ilgili airdrop iddiaları ortaya çıktı. En çok kullanılan kripto cüzdanlarından biri olan MetaMask ise airdrop iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı.

Metamask Airdrop Iddialarina Son Noktayi Koydu1

MetaMask Airdrop İddialarını Yalanladı

Web3 cüzdan sağlayıcısı MetaMask, sosyal medyada dolaşan airdrop hakkındaki iddialar konusunda uyarı yaptı. MetaMask’ın Twitter hesabından yapılan açıklamada, 31 Mart’ta MetaMask’ın anlık ekran görüntüsü alacağı veya airdrop’u ile ilgili söylentilerin yanlış ve tehlikeli olduğu belirtildi. Açıklamada, söylentilerin dolandırıcılar ve kimlik avcıları için fırsatlar yarattığı belirtildi.

Airdrop iddialarını yalanlayan MetaMask, kullanıcıları sahte sitelere karşı da uyardı. ConsenSys CEO’su ve Ethereum kurucu ortağı Joe Lubin, 14 Mart’ta yaptığı bir açıklamada MetaMask’ı merkeziyetten uzaklaştırmak için çalıştıklarını ifade etmişti. Lubin, bir token planladıklarını da doğrulamıştı.

MetaMask airdrop‘unun şimdilik başka bahara kaldığı söylenebilir. Topluluk üyeleri airdrop’un ilerleyen bir tarihte gerçekleşmesine kesin gözüyle bakıyor. DappRadar verilerine göre, MetaMask’ta 27 Mart’ta işlem sayısı yaklaşık 8.000’den 21 bin 460’a ulaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala