bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,717.88 1.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,284.83 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.91 1.35%
solana
Solana (SOL) $ 159.24 3.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545003 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497893 3.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162591 2.89%

MetaMask’a Elrond Nasıl Eklenir?

metamask mina

Elrond, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu bir blockchain olmadığından MetaMask’e Elrond ağı eklenemez. Maiar Exchange (MEX) gibi Elrond ağındaki popüler merkezsiz uygulamalarda etkileşime girmek isteyen kullanıcıların Elrond Wallet’ı indirmesi gerekiyor.

Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu olmaması nedeniyle bir MetaMask‘e Elrond ağını eklemek mümkün değil. Ancak Elrond ekibi yakın gelecekte EVM uyumluluğunu eklemeyi planlıyor. Şimdilik, kullanıcıların protokolleri ve Maiar Exchange (MEX) gibi popüler uygulamalarla etkileşime geçmek için Elrond Cüzdanını indirip yüklemeleri gerekecek. Elrond Ağı son derece güvenlidir ve dijital varlıklarda önde gelen yatırım firmalarından bazıları tarafından desteklenmektedir.

Bu yazımızda alternatif Elrond cüzdanlarından Elrond Wallet’ı nasıl indirip cihazınıza kurabileceğinizi anlatacağız.

MetaMask’e Elrond Eklenir mi?

Malesef MetaMask’e Elrond ağını eklemek mümkün değil. Elrond, Ethereum Sanal Makinesi’nin yerel programlama dili Solidity ile geliştirilmemiştir. Bu nedenle MetaMask’e Elrond ağı eklenemez. Ancak iyi haber şu ki geliştirici ekibin yakın gelecekte Elrond’a Ethereum Sanal Makinesi uyumluluğu getirme planları bulunuyor. Bu da demek oluyor ki gelecekte MetaMask’e Elrond ağını eklemek mümkün olabilir.

En İyi Elrond Cüzdanı Hangisi?

Elrond blockchain’i için kullanılabilecek iyi cüzdan Elrond Wallet. Bu cüzdan Elrond ekibi tarafından geliştirilmiştir. Elrond Wallet ile Elrond ağındaki Maiar Exchange gibi popüler merkezsiz uygulamalarla etkileşime girebilir, çiftçilik (farming) yapabilir, likidite havularına katılabilir ve EGLD token ile faiz getirisi elde edebilirsiniz.

Elrond Wallet’ı indirip cihazınıza kurmak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Elrond Wallet web sitesini ziyaret edin ve ‘Create Wallet’ seçeneğine tıklayın.
  2. Adımları takip ederek Elrond Wallet uzantısını tarayıcınıza indirin.
  3. Kurtarma kelimelerini güvenli bir yere not edin.

İşte hepsi bu kadar. Artık Elrond ağındaki popüler DeFi uygulamalarını kullanmaya hazırsınız.

metamask elrond eklenir mi

Elrond Güvenli mi?

Elrond’un yatırımcıları arasında Binance Labs, Electric Capital, Maven 11 Capital gibi önde gelen dijital varlık şirketleri yer alıyor. Elrond ağındaki Toplam Kilitli Değer (TVL) son dönemde 200 milyon doların üzerine yükseldi. Bu nedenle Elrond güvenilir bir ağ olarak kabul ediliyor.

Elrond Nedir?

Elrond, son derece ölçeklenebilir bir blockchain ağıdır. Elrond blockchain’i, geliştiricilerin dakikalar içinde uygulama geliştirmesine, test etmesine ve dağıtmasına olanak tanıyan kullanımı kolay bir yazılım geliştirme kiti ile geliştirici dostu olarak kabul edilmektedir.

elrond wallet nedir

Editörün Notu:

Elrond, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumlu değil ve bu nedenle MetaMask’e Elrond ağı eklenemez. Ancak gelecekte Elrond ekibi Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile uyumluluk özellikleri getirmeyi planlıyor. Ancak şimdilik MetaMask’e alternatif bir Web3 cüzdanı arayışında olan kullanıcılar Elrond Wallet’ı tercih edebilir. Elrond Ağı son derece güvenilir olarak kabul ediliyor ve önde gelen yatırım şirketleri tarafından destekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala