bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,134.18 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.12 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 604.65 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525167 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46765 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149889 1.29%

Melis Hazal Karagöz ile Kripto Bülten’de Haftanın Öne Çıkan Başlıkları

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla gerçekleştirilen Kripto Bülten’in yeni bölümü yayınlandı. Geçen haftanın öne çıkan başlıkları arasında; Binance CEO’sunun, Bitcoin fiyatı ile ilgili yorumlarından, üçüncü çeyrek verilerine göre; Fenerbahçe’nin tarihinin en yüksek kar oranına ulaşmasına kadar birçok önemli gelişme yer aldı.

Konu Başlıkları:

  • CEO’ların Ağzından Bitcoin Düşmüyor
  • FB Token, Fenerbahçe’ye İyi Geldi
  • NFT Dünyasında Bu Hafta
  • Avustralya’da Ev Almak İsteyenler Artık Kripto Varlıklarla Ödeme Yapabilir

-Geçtiğimiz günlerde Binance CEO’su, Bitcoin için fiyatın ileri ya da geri gidebileceğini ancak teknolojik gelişmelerin hep ileri yönleneceğini söyledi. Bu konuya popüler isimlerden yanıtlar da gecikmedi. Onlardan biri de MicroStrategy CEO’su. Michael Saylor Bitcoin satın alınmasını; Apple, Amazon, Google veya Facebook hissesi satın almaya Benzetti: Alın ve Bekleyin dedi.

-Üçüncü çeyrek verilerine göre; Fenerbahçe tarihinin en yüksek kar oranına ulaşmayı başardı. Sarı lacivertli kulüp toplamda 257 milyon lira kar elde etti. Kulübün geliri de 120 milyon liradan 471 milyon liraya kadar yükseldi. Bu yükselişte kulübün FB Token hamlesinin büyük etkisi var gibi gözüküyor. Ayrıca geçtiğimiz hafta FB Token’ın resmi hesapları duyuruldu ve ilk Token yakımı gerçekleştirildi.

-İlk olarak, popüler meme kripto para birimi Shiba, “Shiboshis” adlı NFT koleksiyonunun lansmanını duyurdu. Koleksiyon, bir köpek ırkına dayalı olan kripto para biriminin doğasını işliyor. Tema olarak ise meme kripto para birimine benzer şekilde olacak. Diğer haber Coinbase’den,, Binance ve FTX’in ardından kendi NFT pazaryerini başlatacağını açıkladı. Coinbase’in Ürün Başkan Yardımcısı Sanchan Saxena’nın öncülük ettiği girişim, kullanıcıların NFT yayınlamasına ve alım satım yapmasına izin verecek.

-Avustralyalı müzayede evi Lloyds Auctions, çevrimiçi gayrimenkul alımları için Bitcoin kabul edeceğini açıkladı. Yani artık Avustralyalılar kripto para kullanarak ev satın alabilecek. Ay sonuna kadar devam eden açık artırmaların ilki geçen hafta başladı. Lloyds tarafından, çevrimiçi formata ve bir ödeme yöntemi olarak kripto paralara büyük ilgi duyulduğu açıklaması geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala