bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

Mastercard Yöneticisi, FTX’in İflasını Değerlendirdi

mastercard yoneticisi ftxin iflasini degerlendirdifgg

Kısa süre önce iflas ederek, tüm kripto sektörünü derinden etkileyen kripto para borsası FTX ile ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Son olarak FTX’in durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan isim ödeme işleme şirketi Mastercard’ın girişim ilişkileri direktörü Grace Berkery.

Mastercard Yöneticisinden FTX Açıklaması

Ödeme işleme şirketi Mastercard’ın girişim ilişkileri direktörü Grace Berkery, FTX’in çöküşünün nihayetinde sektör için olumlu olacağını düşünüyor. Bununla beraber ekim ayında Crypto Secure’u piyasaya sürerek kripto uyumluluğu için yeni bir araç geliştirdi. Platform, ödeme akışında yer alan kripto borsalarıyla ilgili riskleri takip etmek için yapay zeka kullanıyor. Finans sektörünün bir başka devi de FTX’in çöküşünü bir umut ışığı olarak değerlendirdi.

mastercard yoneticisi ftxin iflasini degerlendirdirfg

Grace Berkery, yatırımcıların, özellikle bu projeler müşteri katılımını ve sadakatini artırıyorsa, NFT’leri ve metaverse çabalarını büyük bir fırsat olarak görebileceklerini de sözlerine ekledi. Katılan yeni kurumsal yatırımcılar, kripto ortaklarının ileriye dönük durum tespiti konusunda daha bilinçli olacaklarını söyledi.

Mastercard , Ekim ayında Crypto Secure’u piyasaya sürerek daha iyi kripto uyumluluğu için araçlar geliştirdi. Platform, Mastercard’ın ödeme akışındaki kripto borsasıyla ilgili riskleri izlemek için yapay zeka kullanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala