bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,708.07 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,310.30 5.26%
bnb
BNB (BNB) $ 603.08 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 142.31 2.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51936 0.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470423 2.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149598 2.25%

Mastercard, 500 Kripto Uzmanı Daha İşe Almayı Planlıyor

Mastercard 500 Kripto Uzmani Daha İşe Almayi Planliyor

Kripto sektörünün bilinirliği günden güne hızla artarken, şirketlerin bu alanda yaptığı yatırımların sayısı da hızla artmış durumda. Son olarak kripto sektörüne hâlihazırda aşina olan ödeme devi Mastercardkripto ve dijital para birimleri için ödeme odaklı danışmanlık hizmetlerinin genişletildiğini duyurdu.

mastercard ciphertracei satin aldi

Mastercard Kripto Çalışmalarını Hızlandırıyor

Mastercard’ın danışmanlık hizmetleri, bugün 2.000’den fazla veri bilimcisi, mühendis ve danışmanı içeren şirketin en önemli parçalarından biri konumunda. Dijital varlıkların ve kripto para birimlerinin artan popülaritesi ile daha fazla kurum ve özel şirket, teknolojiyi işlerinde uygulamaya çalışıyor. 

Bu nedenle Mastercard, 500 profesyonel kripto uzmanını daha işe alarak sunduğu danışmanlık hizmetlerini genişletmeyi planlıyor.

Konuyla alakalı olarak koşan Mastercard Veri ve Hizmetler Başkanı Raj Seshadri, şu ifadelere yer verdi:

“Ödemeler sadece başlangıç. Geçtiğimiz 20 yılda bankacılık, fintech, perakende, seyahat ve diğer sektörlerdeki müşterilerimizle birlikte çalışarak önlerine çıkan her zorluğu ve fırsatı anlamalarına ve yönlendirmelerine yardımcı olduk. Danışmanlığın bu evrimi, değişen dünyanın ve değişen işimizin farkında. Müşterilerin günümüzün zorluklarını aşmalarına ve bir sonraki adımı tahmin etmelerine yardımcı olmakla ilgili.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala