bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,036.89 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.03 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 595.65 2.34%
solana
Solana (SOL) $ 136.99 4.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519107 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460261 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146545 2.87%

Manchester City Kripto Borsası OKX İle Ortak Oldu

manchester city kripto borsasi okx ile ortak oldu2

Premier Lig şampiyonu Manchester City, kripto para borsası OKX ‘i resmi kripto para birimi değişim ortağı olarak adlandıran çok yıllı bir anlaşma imzaladı. Ortaklığın Manchester City’nin erkek ve kadın takımlarının yanı sıra e-spor operasyonlarını da kapsayacağı belirtiliyor.

Anlaşma ayrıca OKX’in spor dünyasına ilk girişi oldu. Manchester City’ye ait tüm mekânlar, Etihad Stadyumu ve Akademi Stadyumu anlaşmaya dahil edildi.

Bunun yanı sıra gelecekteki projelerdeki işbirlikleri de yine anlaşmada yer alıyor.

Manchester City Kripto Dünyasında İlerlemeye Devam Ediyor

Dünyanın en değerli 6. futbol takımı olan İngiliz ekibi, son dönemde kripto dünyasına yönelimiyle dikkat çekiyor. Kripto endüstrisinin ana akım izleyici kitlesini yakalamak adına atılımlarından payını alan dev takım, sektöre birçok defa göz kırptı.

Halihazırda bir fan token‘ı (CITY) bulunun Manchester City, geçen haftalarda Metaverse stadyumunu duyurmuştu.

CoinMarketCap.com’a göre OKX, türev işlem hacmine göre son 24 saatte 20 trilyon dolardan fazla el değiştiren ikinci en büyük kripto borsası olarak öne çıkıyor. En son Ocak ayında şirket, platformundaki toplam ticaretin 2021 boyunca yüzde 700 büyüdüğünü söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala