bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,351.24 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.86 1.72%
bnb
BNB (BNB) $ 604.50 0.39%
solana
Solana (SOL) $ 143.39 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523478 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468297 0.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15053 1.56%

KuCoin’den Yapılan Varlık Çekimleri Panik Yarattı

KuCoinden Yapilan Varlik Çekimleri Panik Yaratti

Kripto para piyasalarındaki düşüş bazı kripto para borsalarının aktivitesinde artışına neden olurken bazılarını oldukça zor duruma sokmuş durumda. Özellikle Coinbase sık sık negatif haberlerle gündeme gelirken, yeni bir gelişme de KuCoin tarafından geldi. Zincir üstü veriler incelendiğinide KuCoin’le bağlantılı cüzdanların borsadan varlıklarını çektiklerini görüldü.

Kripto Borsasi KuCoinden Yapilan Fon Çekimleri Panik Yaratti

Kripto Borsası KuCoin’den Yapılan Varlık Çekipleri Korku Yarattı

Kripto paralarda yaşanan son düşüş kripto para borsalarını oldukça etkiledi. Bazı borsalar bunu fırsata çevirerek agresif büyüme stratejini benimserken, bazı borsaların gizlice iflas ettiği düşünülüyor. Benzer bir açıklamayı FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried de yapmıştı. Son yapılan paylaşımlara bakılırsa KuCoin de bu borsalardan birisi olabilir.

Öyle ki kripto borsası KuCoin’de tespit edilen böylesine büyük bir varlık çıkışı, paralarını borsada tutan yatırımcılar veya KuCoin platformunu kullanarak aktif olarak para alışverişi yapan tüccarlar arasında büyük paniğe neden oldu.

Bununla birlikte borsa, topluluk tarafından fark edilen olağandışı operasyonlar hakkında hâlâ resmi bir açıklama yapmadı. Daha önce de borsa CEO’su KuCoin’in resmi cüzdanından WhaleAlert tarafından yayınlanan “bilinmeyen bir cüzdan”a yapılan 80 milyon dolarlık işlemi açıklamıştı. CEO, borsanın soğuk cüzdandan para taşıdığını belirtmişti.

Uzmanlara göre ise bu durumun olası nedeni, borsa ve topluluğu etrafında yükselen FUD’ye maruz kalan yatırımcıların neden olduğu büyük para çekme hacmi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala