bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

kriptografik’te Beste Uyanık’ın Konuğu Erce Arslan Oldu

Beste Uyanık’ın sunumuyla gerçekleştirilen kriptografik’in yeni bölümü yayınlandı. kriptografik’te bu hafta Beste Uyanık’ın konuğu Erce Arslan oldu. Erce Arslan; Elliott dalgaları ile teknik analiz üzerinde Bitcoin’in 10 yıllık grafiğini inceledi.

Neler Konuşuldu?

-Beste Uyanık Erce Arslan’a ilk olarak “Elliott dalgaları nedir, neyi temsil eder?” “diye soru yöneltti:

Erce Arslan “Elliott dalga prensibi, finans piyasalarında piyasa döngülerinin incelenmesi ve tahmin edilmesinde kullanılan bir teknik analiz yöntemidir. Aslında Elliott dalga prensibini bu şöyle özetleyebiliriz insanların borsaya insan psikolojisinin borsaya olan matematiksel bağlamda hali diyebiliriz. Yani psikolojik bir şeyi matematiksel olarak formülize ederek hep aynı patenleri görürüz. Genel çerçevede “Dürtüsel Dalgalar” ikiye ayrılıyor. Bunlar itki ve diyagonel dalgalardır. “Düzenleyici Dalgalar” ise üçe ayrılır zikzag, fiat ve üçgen düzenlemeler” dedi.

Beste Uyanık ise konu ile ilgili olarak şunları ekledi:

Beklentileriniz çok yüksek. Kasım ayı genelde iyi bir grafik çizerdi bize baktığımız zaman, doğduğu yıldan bu yana kadar Kasım ayında – 7 ile kapattık ama 2021 yılına baktığımız zaman temel analizci olarak; 2021’de hiçbir bir hedefin tutmadığını görüyoruz. Aynı zamanda FED daha çabuk faiz artıracaktı ve tahviller olacaktı daha iyi gidecektik şimdi ise bir Omicron varyantı ile karşı karşıyayız. Yani temelde de bunlar gerçekleşiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala