bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Kripto Projesi Kujira, Stablecoin Çıkaracak

kripto projesi kujira stablecoin cikaracak

Terra Classic Blockchain‘i üzerinde inşa edilen ve Terra’nın patlamasından sonra layer 1 protokolü Cosmos’a taşınan kripto projesi Kujira yayımladığı bir blog yazısında kendi stablecoin’i çıkaracağını açıkladı.

Kripto Projesi Kujira’dan Stablecoin: USK

Kripto şirketi Kujira, kendi stablecoin’i çıkaracağını duyurdu. Ekip, USK oluşturmak için ilhamın, merkezi olmayan borç verme protokolü MakerDAO ve onun stabilcoin DAI’sinden geldiğini söylüyor. MakerDAO’nun DAI’sinden bir ipucu alan USK stablecoin, ATOM aşırı teminatlandırılmasını ticaret teşvikleriyle birleştirerek fiyat sabitlemesini korumaya hazırlanıyor.

kripto projesi kujira stablecoin cikaracakad

Konu ile ilgili yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Ödemelere ve ticarete odaklanmayı ve kendi yüksek kaliteli Kujira cüzdanımızı piyasaya sürmeyi planladığımızdan, kendi yerel stabilcoinimizi başlatabilirsek gelecekteki entegrasyonlar için çok daha fazla esnekliğe sahip olacağımızı hissettik. ujira’yı Terra Classic’in çöküşünün küllerinden yeniden inşa ettik. Benimseme ve somut değere odaklanırken şeffaflık, topluluk katılımı, sürdürülebilir yönetişim peşinde koşarak bir stablecoin’i doğru bir şekilde kullanmanın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz.

USK, yalnızca ATOM gibi kriptoları teminat olarak kilitleyerek ve onlara karşı USK’yı yüzde 5 faiz ve yüzde 0,5 para basma ücreti karşılığında ödünç alarak basılabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala