bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Kripto Platformu Deribit, 40 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

kripto platformu deribit 40 milyon dolarlik yatirim aldiAS

Kripto odaklı şirketler çalışmalarını bir adım öteye taşımak için finansman turlarında ciddi yatırımlar almaya başladı. Son olarak Panama merkezli kripto para türevleri ticaret platformu Deribit de mevcut yatırımcılardan 400 milyon dolarlık bir değerleme ile yatırım aldığını açıkladı.

Deribit, 40 Milyon Dolar Topladı

Bitcoin opsiyon borsası Deribit, konuyla ilgili bilgi sahibi dört kaynak, mevcut yatırımcılardan 400 milyon dolarlık bir değerleme ile fon topladı. Panama merkezli borsanın anlaşmada yaklaşık 40 milyon dolar topladığını söyledi. Mevcut hissedarları arasında QCP Capital, Akuna Capital ve Dan Tapiero’nun 10T Holdings bulunuyor.

kripto platformu deribit 40 milyon dolarlik yatirim aldia

Deribit’in baş ticari yetkilisi Luuk Strijers, 400 milyon dolarlık değerleme ile ilgili olarak şunları söyledi:

Herhangi bir değer olabilirdi. Bu daha çok mevcut hissedarlardan alınan temettülerin geri alınması. Daha önce yüksek bir bölünme ödedik ve bilançomuzu güçlendirmenin ve varlıkları hissedarlara dağıtmak yerine elimizde tutmanın daha ihtiyatlı olduğuna karar verdik.

Strijers, bir şirketin gerçek değerlemesinin, harici bir bağış toplama yapana kadar bilinmediğini söyledi. Deribit’in potansiyel yatırımcılarla tartışmalardan kaçınmak için bu turda değerlemesini düşük tuttuğunu ve bir şirketin değerlemesinin sadece dışarıdan artırdığınızda önemli olduğunu söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala