bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,485.47 0.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,934.97 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 595.75 0.90%
solana
Solana (SOL) $ 145.21 0.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503266 0.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440492 0.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142201 1.42%

Kripto Piyasasında Bu Hafta Yatırımcısını Sevindirenler

Haftanin yükselenleri

Kripto para piyasası oldukça hareketli bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Bir taraftan artan saldırı ve dolandırıcılık vakaları, diğer taraftan düzenleyici baskıları derken kritik bir haftayı daha geride bıraktık. Gelin bu hafta içerisinde yaşadığı fiyat artışları ile yatırımcısına en çok kazandıran kripto paraları inceleyelim. İlk olarak:

Kripto Piyasasında Bu Hafta Yatırımcısını Sevindirenler

Haftanın Yıldızı: Huobi Token (HT)

Huobi Token (HT) Huobi Global tarafından piyasaya sürülen, alım satım ücreti, marj indirimleri ve belirli alım satım etkinliklerine erişim gibi avantajlar sunan bir ekosistem token’ı olarak tanımlanabilir. Huobi, her üç ayda bir döviz gelirlerinin yüzde 20’sini açık piyasada HT satın almak ve ardından yakmak için kullanmayı taahhüt etmişti. Ancak son dönemdeki artışın en büyük sebebi, Tron’un kurucusu Justin Sun‘ın Huobi hissesi iddiaları ve yapılan satın alımlar oldu. Öyle ki bu gelişmeler sonrası Huobi Token yüzde 73’ün üzerinde değer kazandı.

Kripto Piyasasında Bu Hafta Yatırımcısını Sevindirenler

TerraUSD Classic (USTC): Yüzde 54

Son dönemde USTC‘yi yeniden Peg’leyerek diriltmek için bazı yükseliş teklifleri sunuldu. Bu teklifler sonrası Terra Classic (LUNC) için sosyal aktivitedeki bir artış, LUNC’un geçen ay büyük bir ralli yapmasını sağladı. TerraClassicUSD (USTC), şiddetli bir ret ile karşılaşmadan önce Eylül rallisinde devam etti. Son 7 gün içerisinde USTC yüzde 54’ün üzerinde değer kazandı.

Kripto Piyasasında Bu Hafta Yatırımcısını Sevindirenler

Quant (QNT): Yüzde 52

Quant (QNT) son 24 saatlik çizelgelerinde Quant (QNT) yüzde 11.26 artışla 157.11 dolara kadar yükseldi. Bu, son 7 gündeki toplam fiyat kazancının yüzde 52’ye ulaştığı anlamına geliyor. 

Quant’ın (QNT) yükseliş teknik göstergelerinden bahsetmeden önce, 24 saatlik işlem hacminin yüzde 238 artarak 131 milyon dolara yükseldiğini de belirtmekte fayda var. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala