bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,584.04 1.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,121.06 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 600.66 2.33%
solana
Solana (SOL) $ 142.30 4.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522889 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464909 2.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14847 2.78%

Kripto Para Yatırımcısına Yatırım Yapmak

BTCafe’nin bu haftaki konukları Ayşenur Yılmaz ve Nursena Yılmaz Güzeliş bir diğer değişle Yılmaz Sisters oldu. Yılmaz Sisters ile birlikte kripto para yatırımları hakkında konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Firuze Özdemir, programın ilk bölümünde Yılmaz Sisters’a “yatırım yapmayı sever misiniz?” şeklinde bir soru sordu. Ayşenur Yılmaz, Firuze Özdemir’in sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Yatırım yapmayı seviyoruz. Yatırım yapmayı kim sevmez ama yatırım yapabiliyor musunuz diye sor, yapamıyoruz.

Firuze Özdemir, Yılmaz Sisters’a kripto paralara nasıl yatırım yaptıklarını ve o süreçte neler yaşadıklarını sordu. Nursena Yılmaz Güzeliş soruya şöyle cevap verdi:

Bundan tam 5 sene önce bir arkadaşım Bitcoin diye bir şey var, ben alıyorum satıyorum vs. dedi ben inanmadım ona. Dokunamadığım şeyi satın almam dedim. Sonra o zamanlar Bitcoin alanlar şu anda milyoner oldu. Yine öngörüsüz, yanlış bir çıkarımda bulundum. 5 sene önce bunu bana söyleyen arkadaşım benim şu anki eşim ve ben Bitcoin’e yatırım yapana yatırım yapmış oldum. O da mıh gibi tutuyor elindeki Bitcoin’i yani pek bir şey görmedim açıkçası.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala