bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

Kripto Para Dünyasında Yatırımcısına Kazandıranlarda Bu Hafta

Haftanin yükselen kripto paralari

Kripto para dünyasının oldukça önemli bir zamandan geçiyor. Birçok ülke kripto varlıklar konusunda regülasyon çalışmaları üzerine çalışmalarını hızlandırırken, piyasalar da ise belirsizlik söz konusu. Özellikle lider kripto para Bitcoin’in (BTC) 45.000 dolar bandının üstüne bir süredir çıkamaması, doğal olarak altcoin‘leri de etkiliyor. Tabii piyasanın bu belirsizliğine rağmen bu hafta artış yaşan kriptolarda mevcut. Gelin geçtiğimiz haftadan bu yana en iyi performans gösteren kripto paraları inceleyelim. Öncelikle:

Xido Finance
Kripto Para Dünyasında Yatırımcısına Kazandıranlarda Bu Hafta

Haftanın Yıldızı: Xido Finance

Xido Finance, verim çiftçiliği teşvikleri olan, darphanesiz ve benzersiz bir token dağıtım tasarımına sahip merkeziyetsiz bir AMM olarak karşımıza çıkıyor. Önemli teknolojik yeniliklerimizi kullanarak hızla büyüyen DeFi endüstrisini desteklemek için özel olarak oluşturulmuş ödemeler için bir katman protokolü olan Xido, listemize oldukça ilginç bir şekilde yer alıyor. Öyle ki yukarıda da görmüş olduğunuz üzere Xido Finance (XIDO) oldukça anormal bir fiyat dalgalanması yaşıyor. Öyle ki hafta başında 27 dolar seviyesinde işlem gören XIDO, yine hafta içerisinde 99 doları aşarak yatırımcılarını şaşırttı. Ancak devamında sert bir düzeltme ile 66 dolar seviyesine geri döndü.

thorchian

Thorchain (RUNE): Yüzde 56 Artış

Kripto dünyasının en çok kazandıran bir diğer kripto parası ise şüphesiz RUNE oldu. Öyle ki haftanın başlarında 6.11 dolardan işlem gören RUNE, yine XIDO’da olduğu gibi anlık bir sıçrama ile 9.2 dolar seviyesine kadar çıktı. THORChain, zincirler arası bir çözüm olarak inşa edildiğinden, diğer merkeziyetsiz değişim tekliflerinden daha üstün olan THORChain kullanarak herhangi bir varlığı takas etmek mümkündür.

AAVE

AAVE: Yüzde 35 Artış

Kripto para piyasaların yatırımcısına kazandıran bir diğer kripto ise AAVE oldu. Anlık bir sıçrama yaşayan AAVE, haftanın başındaki 115 dolardan hızlı bir yükseliş ile 164 dolara kadar çıktı. Son olarak içeriğimizin yazımı itibarıyla AAVE 161 dolardan yatırımlarıyla buluşuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala