bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,038.89 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.25 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 592.89 3.18%
solana
Solana (SOL) $ 135.88 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519096 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459641 3.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146231 3.32%

Kripto Para Borsası Huobi, Latin Kripto Borsa Bitex’i Satın Aldı

kripto para borsasi huobi latin kripto borsa bitexi satin aldi

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Huobi önemli bir satın alım gerçekleştirdi. Huobi, Latin Amerika’da faaliyet gösteren Bitex’i satın aldığını açıkladı.

Bitex, Huobi Tarafından Satın Alındı

2014 yılında kurulan kripto para borsası Bitex, Arjantin, Şili, Paraguay ve Uruguay’da faaliyet gösteriyordu. Bu anlamda Bitex’in global pazarlar yerine bölgesel bir kripto para borsası olduğunu söyleyebiliriz.

kripto para borsasi huobi latin kripto borsa bitexi satin aldi 2

Şirket artık satın alımla birlikte çalışmalarına Huobi çatısı altında devam edecek. Konu hakkında açıklama yapan Bitex CEO’su şu ifadeleri kullandı:

Bitex, Latin Amerika’daki büyük finansal krizlerin ardından, kullanıcılarımızın parasının değerini korumak adına kurulan bir kripto para borsası. Sekiz yıllık başarılı operasyonlarımız ve büyümelerimiz sonrasında Latin Amerika’nın önemli kripto para borsalarından birisi olduğumuzu söyleyebiliriz. Huobi Global sektörün öncü kripto para borsalarından birisi. Huobi Global ile ortaklık sadece genişlememizi desteklemekle kalmayacak ve aynı zamanda müşterilerimiz için daha iyi hizmet vermemize de yardımcı olacak. Ayrıca kullanıcılarımız Huobi Global platformunda daha geniş bir dijital varlıklar yelpazesine erişebilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala