bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,134.18 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.12 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 604.65 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525167 0.68%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46765 0.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149889 1.29%

Kripto Para Borsası Coinbase, Yeni Abonelik Sistemini Duyurdu

kripto para borsasi coinbase yeni abonelik sistemini duyurdu

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase, kullanıcılarının deneyimini iyileştirmek adına yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Coinbase, özellikle Avrupa kullanıcılarını hedefleyen yeni bir abonelik sisteminin duyurusunu yaptı.

Coinbase’in Abonelik Sistemi Coinbase One Duyuruldu

Son dönemde dev şirketler abonelik sistemi üzerinde çalışmalar yürütüyor. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası konumunda olan Coinbase, kripto ekonomisi düşüş piyasasıyla mücadele ederken kullanıcılarını elinde tutmak ve yinelenen gelir akışlarını büyütmek amacıyla şimdilik 35 ülkede Coinbase One isimli yeni abonelik sistemini başlatacağını açıkladı.

kripto para borsasi coinbase yeni abonelik sistemini duyurdu 2

Konu hakkında Coinbase tarafından yapılan açıklamada, Coinbase One ilk olarak 2021 yılının sonlarında beta olarak duyuruldu. Abonelik sistemi bugün itibariyle ABD, Birleşik Krallık, Almanya ve İrlanda’da kullanıcıların kullanımına açıldı. Coinbase açıklamasında, Coinbase One hizmetinin önümüzdeki aylarda diğer 31 Avrupa ülkesinde de kullanıma sunulacağını belirtti.

Coinbase ürün yönetimi kıdemli direktörü Phil McDonnell’a göre abonelik hizmeti, işlem ücreti alınmaması, daha yüksek stake ödülleri, 7/24 müşteri desteği ve önceden doldurulmuş vergi iadesi belgeleri gibi bir dizi özellik sunacak. Özelliklerin ilerleyen dönemde artacağını da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala