bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,006.88 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.26 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 594.24 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 136.37 5.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518612 2.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459765 3.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146126 3.44%

Kripto Para Borsası Bit2Me, Çalışan Sayısını İkiye Katlayacak

kripto para borsasi bit2me calisan sayisini ikiye katlayacak

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş bazı kripto şirketleri olumsuz etkilemiş ve bazı kripto şirketleri küçülme planlarını açıklamıştı. İspanyol kripto para borsası Bit2Me ise çalışan sayısını ikiye katlayacağını açıkladı.

Bit2Me Çalışan Sayısını Artırırken Stratejik Satın Almalar Yapacak

İspanya merkezli kripto para borsası Bit2Me, yaptığı son açıklamada kripto piyasalarında yaşanan düşüşlere rağmen çalışan sayısını artıracağını açıkladı. Bit2Me kurucu ortağı ve CEO’su Leif Ferreira, önümüzdeki 12 ay içinde 250 çalışanı işe almaya planladıklarını ve bu hamleyle çalışan sayısını ikiye katlayacaklarını açıkladı. Ferreira ayrıca şirketin Latin Amerika borsasında yüzde 90 hisse satın alma ve her iki İspanya merkezli bir fintech şirketini satın almak için ön anlaşma yaptıklarını açıkladı.

kripto para borsasi bit2me calisan sayisini ikiye katlayacak 2

Ferreira açıklamasında, “Birçok işten çıkartmanın yaşandığı dönemde, şirketimizi yeniden inşa etme dönemi” ifadesini kullandı. Ferreira, işe alım ve sayın almalar için finansmanın, 2021 yılındaki ilk token teklifiyle toplanan 20.3 milyon dolar ve ellerinde bulunan nakitle gerçekleşeceğini söyledi. Ferreira ayrıca stratejik bir ortaklıkla sermaye eklemeye de sıcak baktıklarını belirtti. Ferreira, açıklamasında son olarak şu ifadeleri kullandı:

Bu, ihtiyacımız olan veya hemen kapatmak istediğimiz bir şey değil. Stratejik bir ortaklığın kurulmasına açığız, ortaklık fikri bizim için bir saplantı değil.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala