bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,857.77 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,980.05 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 558.81 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 136.89 3.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516366 0.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457226 2.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131524 2.85%

Kripto Meydanı’nda Spor Dünyasında Blockchain Konuşuldu

Kripto Meydaninda Spor Dunyasinda Blockchain Konusuldu

Kripto sektörü her ne kadar kendi içerisinde bir takım sorunlar ile mücadele etse de küresel olarak bilinirliğini ve kullanım alanlarını hızla artırmaya devam ediyor. Hem Blockchain teknolojileri hem de kripto piyasaları açısından günden güne yeni gelişmeler yaşanıyor. Küresel olarak ise son dönemin en popüler konusu belki de Dünya Kupası olmuş durumda. Gündemdeki önemli konuları uzman görüşler ile buluşturan Kripto Meydanı ise bu kez spor ve Blockchain sektörünü masaya yatırdı.

Levent Kolektif House’ta gerçekleşen etkinlikte Doğa Özcan, Sema Tuğçe Dikici ve Mert Altaç hem spor hem de Blockchain sektörünün gelişimine değinirken, ortak paydadaki gelişimi de katılımcılar ile paylaştı.

Kripto Meydanı’nda Neler Konuşuldu?

Bu kes beşincisi gerçekleşen Kripto Meydanı’nda ana konu spor ve Blockchain oldu. Dünya Kupası’nın heyecanı halen sürerken, birbirine iki yakın sektör olan futbol ve kriptolar da sık sık gündeme geliyor. Özellikle fan token’ların işlem hacimlerinde deyim yerindeyse bir patlama yaşanırken, hem yatırımcı hem de spor severlerin dikkati bu alana çekilmiş durumda. Konuya fan token’lara bakış açısıyla giriş yapan fantezi futbol projesi ScoutHub’ın CEO’su Doğa Özcan, fan token’ların kullanıcılarına kazandırdığı katkıların tam olarak anlaşılamadığını ve kripto ile fan token arasındaki ayrımın iyi yapılması gerektiğini belirtti.

Özcan’ın sözlerine ek olarak sektördeki gelişimi ele alan Sena Tuğçe Dikici, takımlar ve fan token sahipleri ile ticari ve maddi bir ilişkinin ötesinde bir bağ kurulduğunu söyledi. Bununla birlikte bu bağın fan token sahiplerine para ile alamayacakları bir çok şey kattığını da vurguladı.

Diğer taraftan konuya yatırım ve borsa açısından yaklaşan Mert Altaç ise fan token’lara olan ilginin günden güne arttığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala