bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

Kripto Gaming Şirketi Kuruyoruz!

BTCafe’nin bu haftaki konuğu Alper Rende oldu. Alper Rende ile birlikte kariyerinden ve kripto varlıklar hakkında konuşuldu.

Nelerden Bahsedildi?

Melis Hazal Karagöz, programın ilk bölümünde Alper Rende’ye “Videolarında sürekli lüks yaşam alanları görüyorum. Peki bu paranın kaynağı nereden geliyor?

Alper Rende Melis Hazal Karagöz’ün sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Aslında tabii ki durumu şöyle açıklayabiliriz. Videoda çektiğim gibi bir hayat yaşıyorum gibi bir durum yok. Bunu baz alarak bir çıkarım yapmak çokta doğru olduğunu düşünmüyorum. Genellikle ilgi çekici videolar yapmaya çalıştığımız için insanlarında ilgisini çeken durumlar daha lüks daha böyle yüksek şeyler olduğu için bende videolarda onlara yer verdiğim oluyor.

Alper Rende ayrıca yatırım konusunda da şu ifadeleri vurguladı:

Yani aslında şöyle aslında Bitcoin’de de yatırım var. Aslında Bitcoin’den ziyade daha çok ben bu yılın NFT yılı olacağını düşündüğüm için bu alana yatırım yapıyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala