bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,321.43 2.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,978.56 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 590.43 1.97%
solana
Solana (SOL) $ 142.21 4.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518422 1.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452818 2.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143773 4.87%

Kripto Borsası Woo Network, Tayvan’da Düzenleyici Onayı Aldı

kripto borsasi woo network tayvanda aml onayi aldi

Birçok kripto para şirketleri işlerini büyütmeye ve ekosistemde var olmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Şirketler platformlarına yeni hizmetler ekliyor ya da çeşitli hizmetler sunmak için ülkelerden onay alıyor. Kullanıcıları borsalara, kurumlara ve DeFi ağlarına bağlayan likidite platformu Woo Network, Tayvan’da düzenleyici onayı aldı.

Tayvan’dan Woo Network’e Onay

Kripto borsası Woo Network, Tayvan‘da kara para aklamayla mücadele (AML) düzenleyici onayı aldığını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre Woo Network, Tayvan’daki düzenleyici hükümlerine uygun olarak AML uyumluluk önlemleri uygulayabilecek. Böylelikle platform Tayvan’da kripto ticaret ve saklama hizmetleri sunabilecek.

Woo Network’ün hukuk şefi Chloe Tsai, bu AML onayının bankacılık ortağını güvence altına alan platformun öncüsü olduğunu belirtti. Bu ortaklıkla, Woo Network fiat ticaretine kripto para birimlerini de ekleyebilecek.

kripto borsasi woo network tayvanda aml onayi aldi

Woo Network kurucusu Jack Tan, düzenleyici onayını şirket için önemli bir dönüm noktası olarak nitelendirdi. Duyuruda, Woo Network’ün Tayvan’ın mali düzenleyicisinden AML onayı alan tek yabancı platform olduğu belirtildi.

Ayrıca hatırlatacak olursak geçtiğimiz şubat ayında Türkiye’de faaliyet gösteren kripto para borsaları arasına WOO Network de katılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala