bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Kripto Borsası OKEx, İsmini OKX Olarak Değiştirdi

kripto borsasi okex ismini okx olarak degistirdi 2

Popüler kripto varlık platformu OKEx, ismini OKX değiştirdiğini ve yeniden markalaşmaya gittiklerini açıkladı. Borsa, bugünden itibaren web sitesine okx.com üzerinden erişilebileceğini bildirdi.

Borsa aldığı bu karar ile beraber bütün uygulamalardaki adını değiştirecek. Daha sonra yeni logoyu ve yeni kimliği yansıtacak şekilde yeniden marka haline getirecek. Ayrıca borsa önümüzdeki 6 ile 12 ay içerisinde daha fazla yenilik olacağının da altını çizdi.

OKEx Borsasının Yeni İsmi: OKX

Bugünden itibaren OKEx borsasının ismi OKX olarak değiştirildi. Yani OKEx artık okx.com olarak kullanılacak. Merak edilen konu ise OKEx borsası neden ismini OKX olarak değiştirdi? OKEx borsası tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Ekibimiz kripto yolculuğuna yeni başladığında, Bitcoin bir ağ olarak emekleme dönemindeydi. Ethereum hala geliştiriliyordu. Bizim ilk etapta başlamamızı sağlayan şey buydu. OKEx bir kripto borsası olarak başladı. Adımızdaki “Ex”, herkesin kripto varlıklarına serbestçe erişmesi ve takas etmesi için oluşturmaya odaklandığımız açık pazarı temsil ediyor. Markamızı neyi temsil ettiğimizi yansıtacak şekilde geliştirmenin zamanı geldi. Önümüzde var olan olasılıklara girmek istiyoruz. Finans (DeFi) ve oyun (play to earn) sadece başlangıç ​​noktaları. Bu yüzden E’yi bırakıyoruz ve onu bu yol için X’e çeviriyoruz. Bu değişikliğin her birinizin platformumuzda yaptığı yolculuğa yardımcı olacağını umuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala