bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Kraken, Carrie Dolan’ı Finans Direktörü Olarak Görevlendirdi

kraken carrie dolani finans direktoru olarak atadi 3

Kripto para borsası Kraken, tanınmış bir finansal hizmetler uzmanı olan Carrie Dolan‘ı yeni CFO’su olarak atadı. Kraken’in yeni atanan CFO’su Carrie; Kraken‘in hem perakende hem de profesyonel yatırımcılar için tercih edilen kripto portalı olma stratejisinin yürütülmesinde kilit bir rol oynayacak.

Carrie Dolan Finans Direktörü Olarak Kraken’de

Carrie Dolan, dijital ödemeler ve ticaret finansmanı platformu Tradeshift’ten kripto borsası Kraken’e katılıyor. Bugün kripto borsası Kraken tarafından yapılan yapılan açıklamaya göre, Carrie Dolan son beş yıldır görevi sürdüren Kaiser Ng’nin yerini alıyor. 

Ayrıca Carrie Dolan‘ın kariyerine bakacak olursak Dolan Tradeshift’ten önce Lending Club, Metromile, Charles Schwab ve Chevron’da liderlik pozisyonlarında çalışmıştı. 

Kraken CEO’su Jesse Powell, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Hızla büyüyen bir kripto platformu olarak finans, yaptığımız her şeyin temel taşıdır. Carrie, bir CFO’da umabileceğimiz her şeye örnek teşkil ediyor ve onu Kraken ekibine hoş geldiniz. Carrie, kriptonun geleceğine büyük bir inanç duyuyor ve eski finans, fintech startup’ları ve küresel pazarlarda güçlü bir deneyim geçmişine sahip.

Kraken’in yeni atanan CFO’su Carrie Dolan konu ile ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

Dünya kısa süre önce, ana akım benimseme benzeri görülmemiş bir hıza ulaştığı için kriptonun burada kalacağını fark etti. Kraken, teknolojinin getirdiği değer ve fırsat için kitle bilincini artırmada ön saflarda yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala