bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,692.80 2.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.51 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 589.20 3.39%
solana
Solana (SOL) $ 135.20 5.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514074 1.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452652 2.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144541 2.91%

Kanadalı Yardım Kurumu BTC ve ETH Desteği Sunuyor

kanadali yardim kurumu btc ve eth destegi sunuyor

Kripto para birimleri artık yardım kuruluşları tarafından kabul edilmeye devam ediliyor. Kanada Arama Kurtarma Organizasyonluğu Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada Bitcoin ve Ethereum’un bağış olarak kabul edileceği açıklandı.

Yardım Kurumu Bitcoin İle Bağış Toplayacak

Kanada’da faaliyet gösteren, Britanya Columbia Arama ve Kurtarma Derneği (BCSARA) artık en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) ile bağış kabul etmeye başladığını açıkladı. Kâr amacı gütmeyen bir yardım kuruluşu olan Britanya Columbia Arama ve Kurtarma Derneği, kripto para ödemelerini ülkedeki en büyük çevrimiçi bağış ve bağış toplama platformu olan CanadaHelps aracılığıyla kabul edecek.

kanadali yardim kurumu btc ve eth destegi sunuyor 2

Dernek tarafından yapılan açıklamada, minimum bağışın 100 dolar olarak belirlendiği açıklandı. Bağışların anında dolara çevrileceği belirtildi. 2002 yılında kurulan BCSARA, binlerce gönüllüye yardım, malzeme ve destek sağladı. Organizasyon 79 arama kurtarma grubuna sahip ve şirket tarafından internet sitesinden yapılan açıklamaya göre bu çalışmalar neticesinde 2.100 kişi kurtarılmış durumda. Son olarak bu ayın başlarında Wikimedia Vakfı, çevreye olan olumsuz etkileri sebebiyle kripto para birimi bağışlarını yasaklamak için adım atmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala