bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,011.61 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,993.07 1.92%
bnb
BNB (BNB) $ 583.73 0.53%
solana
Solana (SOL) $ 145.22 3.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52398 2.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460881 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146568 4.49%

Kanadalı Gayrimenkul Şirketi, Kripto Ödemelerini Kabul Edecek

kanadali gayrimenkul sirketi kripto odemelerini kabul edecek

Birçok şirket, kripto para birimlerini ödemelerde kabul etmeye başladı. Kripto paraların benimsenmesi de bu doğrultuda arttı. Kripto kullanımının hızla artması birçok kişinin, kurumun ve şirketin bu alana girmesine yol açtı. Bu kez Kanadalı bir emlak şirketi ödemelerde kripto paraları kabul edeceğini açıkladı.

Kanadalı Emlak Şirketinden Kripto Para Adımı

Kanadalı emlakçı Ray Junior Courtemanche, şirketi SKYBLÜ Condos Cité Mirabel’in artık kripto para ödemelerini kabul edeceğini duyurdu.

Finbold’a göre, bir basın açıklamasında konuşan Ray Junior Courtemanche, kripto paraları entegre etmenin ihtiyaç ve gerekli olduğunu belirtti.

kanadali gayrimenkul sirketi kripto odemelerini kabul edecek

Ayı piyasasına rağmen Courtemanche, kripto paraları ödeme seçeneği olarak kabul etmenin doğru zamanı olduğunu dile getirdi. Kripto ödemelerinin, Kanada‘daki ve dünyadaki müşterileri etkileyeceğini savunan Courtemanche, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Giderek daha fazla insan kripto para birimine yöneliyor. Ben sadece kriptoyu kabul edebilmek için basit ve etkili bir yol bekliyordum.

Courtemanche, kripto ödemelerinin geleneksel ödeme seçeneklerine kıyasla ek avantajlar sağladığını belirtti. Courtemanche, kripto işlemlerinde aracıların ortadan kaldırılmasının daha fazla insanı dijital varlıkları benimsemeye teşvik edeceğini de sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala