bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

Kanada Emeklilik Fonu, Kripto Yatırımlarının Araştırılmasını Durdurdu

cppi kripto yatirimlarinin arastirilmasini durdurdurtgg

Kripto para sektöründe hemen hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Bu kez sektördeki hareketlilikten dolayı yaşanan gelişme pek olumlu sayılmaz. Çıkan son haberlere göre; Kanada emeklilik fonunu CPP Investment (CPPI), artık bu sektördeki fırsatları takip etmediğini söyledi.

CPPI Artık Kripto Yatırımları ile İlgilenmeyecek

CPP Investment (CPPI), kripto yatırımlarının araştırılmasını durdurduğunu açıkladı. CPPI’nin CEO’su John Graham konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu varlıkların bazılarının altında yatan gerçek değerin ne olduğunu gerçekten düşünmek ve portföyünüzü buna göre oluşturmak istiyorsunuz… Bu yüzden ben Kriptonun bakmaya ve anlamaya çalıştığımız bir şey olduğunu söyleyebilirim, ancak ona gerçekten yatırım yapmadık.

cppi kripto yatirimlarinin arastirilmasini durdurdufggh

Böylece, yaklaşık 20 milyon Kanadalı için 529 milyar Kanada Dolarını (388 milyar ABD Doları) yöneten plan, kriptodaki 95 milyon dolarlık yatırımını tamamen silmek zorunda kalan Ontario Teachers’ın meslektaşlarının (250 milyar Kanada Doları AUM) uğradığı zararlardan kaçınmayı başardı.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse kısa süre önce Kanadalı bir emeklilik fonu, başarısız olan kripto borç verme platformu Celsius’a yatırım yaparak, zarar ettiğini açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala