bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,293.23 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.58 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 602.74 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523476 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468471 0.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149775 0.28%

Justin Sun: SEC’in Düzenleyici Çerçevesi Emekleme Aşamasında

Justin Sun SECin Duzenleyici Cercevesi Emekleme Asamasinda

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Justin Sun‘a dava açtı. Sun, SEC’in düzenleyici çerçevesinin emekleme aşamasında olduğunu ifade etti. Sun, düzenleyici kurumlarla iş birliği yapmaya istekli olduklarını ifade etti.

Huobide Olagandisi Hareketlilik Justin Sun 100 Milyon Dolar Gonderdi2

Justin Sun’dan SEC Açıklaması

Kripto dünyasının fenomen isimlerinden Justin Sun, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) davasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. SEC, Tron ağının kurucusu Sun’a menkul kıymet davası açtı. Sun, iflasın eşiğindeki Credit Suisse’i satın almak istemişti. Sun ile sahibi olduğu Tron Foundation, BitTorrent Foundation ve Rainberry şirketleri Tron ve BitTorrent’in kayıt dışı arzı ve satışıyla suçlandı.

Justin Sun, Twitter’dan SEC’in dava hamlesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sun, SEC davasını “Blockchain ve kripto alanındaki tanınmış oyunculara karşı alınan önlemlerin son örneği” olarak niteledi. Şikayetin haklı olmadığına inandıklarını belirten Sun, merkeziyetsiz finansal sistemi oluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sun, SEC’in dijital varlıklar için düzenleyici çerçevesinin henüz emekleme aşamasında olduğunu ve daha fazla geliştirmenin sır olmadığını kaydetti. SEC’in önemli rolüne dikkat çeken Sun, küresel olarak hükümetler ve düzenleyici kurumlarla iş birliği yapmaya istekli olduklarını vurguladı. Diğer yandan Lindsay Lohan, Jake Paul, Soulja Boy, Ne-Yo ve Akon’un aralarında bulunduğu 8 ünlü isim ise kripto paraların yasa dışı tanıtımını yapmakla suçlandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala