bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,910.12 1.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.74 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 601.79 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 142.81 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527705 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46674 1.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149488 2.28%

Jacobi Asset Management’tan Avrupa’nın İlk Bitcoin ETF’si

Jacobi Asset Managementtan Avrupanin İlk Bitcoin ETFsi

ETF konusunda ard ardına gelişmelerin yaşandığı aktif bir dönemden geçiyoruz. Bir taraftan SEC‘in ETF başvurusunu reddetmesi üzerine SEC’e dava açan Grayscale, diğer taraftan artan ETF hacimler. Son olarak da Avrupa’nın ilk Bitcoin ETF’si olan Jacobi Asset Management‘ın Bitcoin ETF’si.

avustralyanin ilk kripto etfleri piyasaya surulduf

Avrupa’nın İlk ETF’si Jacobi Asset Management Tarafından Başlatılıyor

Jacobi Asset Management tarafından kısa bir süre önce yapılan açıklamada, Avrupa’nın ilk Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) Euronext borsasında başlatılacağı ve bunun, değişken fiyat dalgalanmalarına rağmen kripto para biriminin cazibesinin bir işareti olarak olacağını belirtildi.

Konu hakkında konuşan Jacobi CEO’su Jamie Khurshid şu ifadelere yer verdi:

“Jacobi Bitcoin ETF, yatırımcıların iyi kurulmuş ve güvenilir bir yatırım yapısı aracılığıyla bu heyecan verici varlık sınıfının altında yatan performansa erişmelerini sağlayacak. Jacobi’deki amacımız, dijital varlık yatırımlarını kurumsal ve profesyonel yatırımcılar için daha basit ve daha tanıdık hale getirmek. Bizi en başından beri destekleyen ve Euronext Amsterdam’da listelediğimiz bu Avrupa’nın ayrılmaz bir parçası olan Fidelity Digital Assets ve Flow Traders dahil olmak üzere tüm önde gelen ortaklarımızla birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu, Jacobi Asset Management için ileriye doğru atılmış önemli bir adım. İddialı bir vizyonumuz var ve çok yakında piyasaya yenilikçi bir ürün hattı getirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala