bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,036.89 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.03 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 595.65 2.34%
solana
Solana (SOL) $ 136.99 4.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519107 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460261 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146545 2.87%

İsveçli Staffanstorp Belediyesi, Kriptoya Yatırım Yapacak

isvecin staffanstorp belediyesi kriptoya yatirim yapacak

Kripto paraların hızla benimsenmesi ile artık kriptoya yapılan yatırımlar da bir o kadar artış gösterdi. Bu kez İsveç’in Staffanstorp Belediyesi, yatırım portföyüne kripto para ekleyerek, çeşitlendirmek istiyor. Ayrıca bu çeşitlendirmeye ilişkin ön çalışmaların 20 Nisan 2022’ye kadar yapılması da bekleniyor.

Staffanstorp Belediyesi Kripto Yatırımı Planlıyor

Belediye politikacıları ve İsveçli Staffanstorp Belediyesi kripto para biriminin kullanımıyla ilgili kısa bir anlaşmaya vardı. Öyle ki Staffanstorp Belediyesi‘nin sağlam bir ekonomik sistemi ve yaklaşık 55 milyon doların üzerinde bir fon portföyü var. Belediye tarafından genellikle yapılan yatırımlar; sabit gelir ve menkul kıymetlerden oluşuyor. 

isvecin staffanstorp belediyesi kriptoya yatirim yapacak

Belediye, şimdi, portföyünü çeşitlendirmek için uygulanabilir bir yol olarak, kripto yatırımlarına yönünü çevirdi. Belediye Meclisi Başkanı Christian Sonisson, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Gelecekte bununla ilgili teklifler alacağımızı düşünüyoruz. Şimdi daha iyi okunmak için araştırmak istiyoruz. Bence birçok insanın bir bilgi yolculuğuna çıkması gerekiyor; O zaman herkes kendi değerlendirmesini yapmalıdır. Yatırımlar, kripto para birimlerinin değerini takip eden kripto fonları aracılığıyla yapılacak.

Ayrıca Muhalefet lideri Pierre Sjostrom ise vergi gelirinin kullanılacağını göz önünde bulundurarak, kriptonun riskleri ile ilgili endişelerini dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala