bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,836.84 5.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.96 3.86%
bnb
BNB (BNB) $ 587.14 4.37%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 3.40%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532379 2.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468539 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146081 9.77%

İsrail, Blockchain Tabanlı Dijital Devlet Tahvili Çıkarmaya Hazırlanıyor

israilin menkul kiymetler yetkilisi ulkenin kripto para planlarini acikladi blockchain hackathonu duyurdu coin turk.com

Blockchain teknolojisinin birçok farklı alanda kullanılmaya başlaması bu teknolojisinin hızla gelişmesini sağladı. Birçok ülke de Blockchain’i kullanmaya başladı. Son olarak İsrail Maliye Bakanlığı ve Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası (TASE), Blockchain tabanlı bir dijital devlet tahvili çıkarmaya hazırlanıyor.

İsrail’den Blockchain Tabanlı Dijital Devlet Tahvili

İsrail Maliye Bakanlığı ve Tel Aviv Menkul Kıymetler Borsası (TASE), Blockchain tabanlı bir dijital devlet tahvili çıkarmaya hazırlanıyor. İsrail hükümeti ve TASE, dijital tahvillerin ticareti ve takası için akıllı sözleşmeler ve tokenizasyon kullanarak, yeni bir platformun canlı testini gerçekleştirmek için dijital varlık altyapı şirketleri Fireblocks ve VMWare ile ortaklık kuruyor.

Best blockchain ETFs

Söz konusu test, satın alan katılımcıların e-cüzdanlarına verilen ve İsrail hükümetinin e-cüzdanına aktarılacak dijital para biriminde ödenen dijital tahvil birimlerini görecek. Bunun yanında hükümet ve TASE’nin amacı, süreçleri kolaylaştırmak, maliyetleri azaltmak ve devlet tahvillerinin ihraç ve takas süresini kısaltmak.

İsrail Hükümeti konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Mevcut proje, bu yeni dünyaya yolculuğu başlatıyor ve yolun aşağısındaki diğer geleneksel mekanizmaların yükseltilmesi için temel görevi görecek ilk ve önemli bir dayanak sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala