bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,458.27 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.89 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526522 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467778 1.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151242 0.42%

İspanyol Milletvekili’nden Bitcoin Madenciliği Önerisi

ispanyol milletvekilinden bitcoin madenciligi onerisi

Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto paralara olan artan ilgi, madenciliğe olan ilgiyide artırmış durumda. Bu ilgi doğal olarak kurum ve kuruluşların da ilgisini çekmekte. Son olarak Vatandaşlar partisinden Milletvekilleri Kongresi Üyesi Maria Munoz, İspanya’yı kripto para birimlerine yatırım yapmak için güvenli bir yer haline getirmeyi önerdi.

ispanyol milletvekilinden bitcoin madenciligi onerisi2

İspanyol Milletvekili’nin Bitcoin Madencilik Merkezi Planı

Vatandaşlar partisinden Milletvekilleri Kongresi Üyesi Maria Munoz, yazılı olarak kripto konusunda 3 adet öneride bulundu. Munoz, hükümetin, küresel hash oranındaki son düşüşün İspanya’daki kripto para birimi endüstrisi üzerindeki etkisinin farkında olup olmadığını sordu. Devamında ise hükümetin Kazakistan’daki internet kesintileri nedeniyle kaçmak zorunda kalabilecek kripto para birimi madencilerini çekmeyi planlayıp planlamadığını ve bunun olup olmadığını sorguladı.

Önerisinin devamında ise yerel Bitcoin madencilik endüstrisinin ne kadar enerji verimli olduğu hakkında bilgi verdi.

Diğer yandan Munoz’un son tweet’i Twitter’da sert eleştiriler aldı. Avrupa Parlamentosu üyesi Ernest Urtasun, Bitcoin madenciliğinin çevreye zarar verdiğini iddia ederek son girişimini “kötü bir şaka” olarak nitelendirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala