bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

ImmutableX Oyun NFT’leri Artık Nifty Gateway’de

immutablex oyun nftleri artik nifty gatewayde

Planet Quest, Gods Unchained, Guild of Guardians, Illuvium ve Embersword gibi web3 oyunlarının geliştiricisi de olan ImmutableX, oyunların NFT’leri için yeni bir hamle yaptı.

Sevilen Oyunların NFT’leri Artık Nify Gateway’e Eklendi

Sevilen web3 oyunlarından olan Gods Unchained, Guild of Guardians, Illuvium, Embersword ve Planet Quest gibi oyunların ImmutableX destekli NFT’leri artık Gemini’nin sahip olduğu NFT pazar yeri Nifty Gateway’de satın alınabiliyor.

İlk olarak Ekim 2022’de duyurulan ekleme haberi, Gemini’nin NFT pazar yeri olan Nifty Gateway’in yeni kullanıcıları web3 ekosistemine dahil etme planlarının bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

immutablex oyun nftleri artik nifty gatewayde 2

Tüccarların gas ücreti ödememesi için kendi Gemini cüzdanında NFT’lerin saklanmasını sağlayan platform, oyun varlıklarına yönelik artan bir talep doğrultusunda bu ortaklığa gitti.

Blockchain tabanlı oyunlar genellikle avatar veya diğer oyun içi nesneler olarak kullanım için NFT’leri içeriyor. Taraftarlar, NFT’ler gibi öğelere sahip olmanın yanı sıra, bir oyuncunun bu öğelere sahip olmasına ve diğer oyunlarda kullanmak üzere devretmesine izin verdiğini iddia ediyor.

Ancak bazı oyunların birlikte çalışabilirlik konusundaki eksikliği oyuncuların bunu gerçekleştirmesinin önündeki en büyük engel olarak yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala