bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

Huobi Ventures, Bit2Me Şirketi İle Ortaklık Kurdu

huobi ventures bit2me sirketi ile ortaklik kurdu

Kripto para birimlerinin benimsenmesi ile birlikte birçok şirket stratejik ortaklıklar kurmaya başladı. Bu kez Huobi Group’un küresel yatırım kolu Huobi Ventures‘dan bir hamle geldi. Huobi Ventures bugün kripto para birimlerine dayalı teknolojik finansal hizmetler sunan İspanyol şirketi Bit2Me ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu

Huobi Ventures Bit2Me Ortaklığı ile Hizmet Alanını Genişletiyor

Huobi Group’un küresel yatırım kolu Huobi Ventures, kripto para birimlerine dayalı teknolojik finansal hizmetler sunan İspanyol şirketi Bit2Me ile ortaklık kurdu. Bu stratejik ortaklık kapsamında Huobi Ventures, şirketin gelecekteki büyüme planlarını finanse edecek. Ayrıca ortaklık ile birlikte B2M tokenı satın almayı planlıyor.

huobi ventures bit2me sirketi ile ortaklik kurdu

Huobi Ventures Stratejik Yatırımlar Direktörü Unica Yin konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bit2Me’nin parlak bir geleceği var. Şirket, küresel kripto benimsemesini artırma vizyonumuzu paylaşıyor. İspanyolca konuşulan dünyada kripto ürünleri ve hizmetlerinde lider olacağına kesinlikle inanıyoruz. Bit2Me ile yatırımlar, yönetim konusunda ortak olmayı planlıyoruz. Teknoloji ve ileriye dönük daha fazla karşılıklı yarar sağlayan fırsatları keşfetmeyi umuyoruz.

Huobi bugüne kadar birçok projeye 70 milyon doların üzerinde yatırım yaptı. Huobi Ventures, daha geniş blok zinciri endüstrisini genişletmek ve Huobi‘nin büyüyen küresel ekosistemini tamamlayabilmek için yatırımlarını artıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala