bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,940.86 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.79 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 588.05 1.71%
solana
Solana (SOL) $ 137.86 3.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515237 0.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457217 1.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145496 1.36%

Huobi, NFT Pazarı için Testlere Başladı

huobi nft pazarini baslatmaya hazirlaniyor

Blockchain firması ve kripto borsası Huobi Group, diğer büyük kripto borsalarının adımlarını takip ederek, kullanıcıların NFT sanat eserlerini ve koleksiyonlarını alıp satmalarına olanak tanıyan, Huobi NFT pazarı için test çalışması başlattığını duyurdu.

Yapılan duyuruya göre Huobi, Huobi NFT pazarının lansmanı üzerinde bir süredir çalıştığını ve metaverse stratejisinin genişletilmesinde de önemli bir kilometre taşı olduğunu söyledi.

Huobi NFT Pazarı Küresel Genişleme Stratejisinde Önemli Rol Oynayacak

Huobi, oyun odaklı NFT ve DeFi ile bir karışımı olan GameFi ile ilgili erken aşama projelerine yatırım yapmak için Eylül ayında 10 milyon dolarlık bir fon başlatmıştı. Ayrıca NFT pazarı, blockchain ve kripto para odaklı ürün portföyüne yeni bir varlık sınıfı eklediği için şirketin küresel genişleme stratejisinde de önemli bir rol oynayacak.

huobi nft pazarini baslatmaya hazirlaniyor 2

Huobi Group strateji direktörü Jeff Mei yaptığı açıklamada şunları söyledi:

NFT’ler, halkın gözünü çok çeşitli blockchain uygulamalarına açtı. NFT’lerin değişmez bir mülkiyet kanıtı olarak kavramı çok güçlü, bu yüzden NFT pazarımızın bizi nereye götüreceğini görmekten heyecan duyuyoruz.

Ayrıca son zamanlarda, kullanıcıların NFT’leri satın alabilecekleri, görüntüleyebilecekleri ve takas edebilecekleri çok sayıda NFT pazar yeri hizmete girmeye başladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala