bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,600.50 1.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,001.32 0.51%
bnb
BNB (BNB) $ 598.12 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 144.84 1.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520659 0.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458202 3.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147437 1.27%

Hong Kong, Kripto Alanında Zor Kuralları Şart Koşuyor

hong kong kripto alaninda zor kurallari sart kosuyor

Kripto merkezi olma yolunda adımlar atan Hong Kong, bu niyetiyle çelişecek bir kripto düzenlemesi üzerinde çalışıyor. Bu yeni düzenlemede, kripto alanında zor kuralların olmasını talep ediyor.

Hong Kong’un Kripto Düzenlemesinde Kurallar Zorlaşıyor

Hong Kong kısa bir süre önce kripto alanında bir merkez olmak istediğini duyurdu. Hong Kong’un bu açıklaması sonrasında pek çok kripto şirketi ve kripto toplulukları, ülkenin bu alanda yapacağı düzenlemeleri merak etmeye başladı. Kripto şirketleri ve kripto toplulukları sert kurallar olmamasını talep ederken, bir Hong Kong düzenleyicisi bunun aksi düşünceye sahip.

hong kong kripto alaninda zor kurallari sart kosuyor 2

Ülkenin kripto alanında bir düzenleyicisi olan Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu Başkan Yardımcısı Julia Leung, kripto alanında yapılacak düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulundu. Leung açıklamasında, kripto servis sağlayıcılarının çok çeşitli finansal hizmetler sunması için düzenleyicilerle birlikte çalışmak yerine çerçevenin etrafında dolanmayı tercih ettiklerini belirtti.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (SFC) Başkan Yardımcısı ve İcra Direktörü Julia Leung, kripto piyasalarındaki son kargaşanın sadece sektördeki oynaklığı ve yapısal güvenlik açıklarını değil, aynı zamanda sunulan hizmetlerin, geleneksel finansal piyasalarla nasıl daha bağlantılı hale geldiğini de vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala