bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,220.94 0.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,277.52 0.72%
bnb
BNB (BNB) $ 601.18 0.54%
solana
Solana (SOL) $ 138.28 2.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512068 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460722 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147091 0.86%

Hindistan Küresel Kripto Düzenlemeleri İçin IMF İle Görüşüyor

hindistan kuresel kripto duzenlemeleri icin imf ile gorusuyor

Kripto para birimleri ile ilgili son dönemde sert adımlar atan Hindistan, küresel kripto düzenlemelerine uymak için Dünya Bankası ve IMF ile görüşmeler yapıyor. Hindistan kripto düzenlemeleri için geniş çaplı araştırmalar yapıyor.

Hindistan Küresel Kripto Düzenlemeleri Üzerinde Çalışıyor

Hindistan hükümeti, kripto para birimlerinin nasıl düzenleneceğine dair bir danışma belgesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Dünya Bankası, IMF ve paydaşlar Hindistan’ın kripto düzenlemesi için istişareler gerçekleştiriyor. Hindistan hükümetinin kripto para birimleri konusundaki çizgisi şimdiye kadar belli değildi. Hindistan’ın merkez bankası olan Hindistan Rezerv Bankası, kripto para birimlerinin makroekonomik istikrar için bir tehdit olduğuna inandığını yineledi.

hindistan kuresel kripto duzenlemeleri icin imf ile gorusuyor 2

Times of India’nın haberine göre, ekonomik işler sekreteri, Ajay Seth, kriptoyu yeterince düzenlemek için küresel düzeyde çalışma arzusunu belirtti. Ajay Seth açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Sadece yerli kurumsal paydaşlarla değil, Dünya Bankası ve IMF gibi kurumlarla da istişarelerde bulunduk. Bu nedenle, yakında istişare belgemizi tamamlayacak bir konumda olacağımız umuyoruz.

Ülkenin küresel düzenlemeler üzerinde çalışmaya başladığını da açıklamasında belirtti. Ekonomiler arasında geniş bir fikir birliği olmadıkça ülkenin kripto düzenlemelerinin başarılı olamayacağını da söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala