bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

Haun Ventures’ın Kurucusu Katie Haun’dan NFT Açıklaması

haun venturesin kurucusu katie haundan nft aciklamasirt

NFT sektörü her geçen gün gelişme kaydetmeye devam ediyor. Hal böyle olunca birçok isim bu alanda açıklamalar yapıyor. Son olarak Web3 odaklı risk sermayesi (VC) firması Haun Ventures’ın kurucusu Katie Haun, NFT’lerin esas olarak dijital dünyaya genel geçişten esinlenerek geri dönüş yapacağını öne sürdü.

Katie Haun, NFT’lerin Kullanım Alanlarının Artacağını Söyledi

Haun Ventures’ın kurucusu Katie Haun, NFT’lerin genel çerçevede geniş bir alana yayıldığını belirterek, NFT’lerin kullanım alanlarını arttığına değindi.

haun venturesin kurucusu katie haundan nft aciklamasit
Web3 odaklı risk sermayesi (VC) firması Haun Ventures’ın kurucusu Katie Haun

1.5 milyar dolarlık VC firmasının CEO’su Haun, NFT‘lerin geri dönüşünün, gerekli altyapının artan kullanılabilirliği tarafından da destekleneceğini söyledi:

Dijital bir dünyada giderek daha fazla yaşayacağız. Ve dijital bir dünyada yaşıyorsanız, o dünyada dijital ürünlere sahip olmak isteyeceğinizi düşünüyorum. Onları kiralamakla yetinmeyeceksiniz, şimdi yaptığımız da bu. Gerçekten hiçbir şeye sahip değilsiniz. Bir platformun kaprislerine tabisiniz. Ve bence NFT’ler ve dijital olarak kıt olan ürünler bunu temelden değiştiriyor. Sanırım NFT’leri tekrar göreceksiniz.

Huan ayrıca konu ile ilgili olarak şunları ekledi:

Altyapı hazır olduğunda, daha verimli ve kullanıcı dostu olduğunda birçok yeni kullanım durumunun ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala